Sinun musiikkivideosi meidän festivaaleillemme?

Haluaisitko yhtyeesi musiikkivideon osaksi Yläkaupungin Yön ohjelmistoa? Nyt se on mahdollista! Yläkaupungin Yössä Opinkiven katolla tullaan näyttämään keskisuomalaisten yhtyeiden sekä Keski-Suomessa kuvattujen musiikkivideoiden kavalkadi. Osaksi tätä spektaakkelia pääsee ilmoittamalla videon mukaan esitykseen tällä sivulla. Ole nopea sillä joukkoon mahtuu vain rajallinen määrä videoita! Riittää, että musiikkivideo on kuvattu Keski-Suomessa TAI yhtye on kotoisin Keski-Suomesta. Ilmoituslomake löytyy alta ja varmistathan, että sinulla on videon tekijöiden lupa olemassa.

 

Kysymyksiä? Pistä postia tero.uuttana@ylakaupunginyo.fi

 

Yhteyshenkilön tiedot

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköposti*

Puhelin*

Musiikkivideon tiedot

Ohjaaja*

Bändin nimi*

Biisin nimi*

Linkki ladattavaan musiikkivideoon*

Vapaaehtoinen toinen linkki ladattavaan musiikkivideoon (esim. eri formaatti tai resoluutio)

Musiikkivideota saa käyttää tulevissakin Yläkaupungin Yön RY:n järjestämissä ilmaistapahtumissa* Kyllä Ei

* tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia