Vuoden 2015 ohjelma

yy2015_banneri_iso_web

Nyt on perjantai 24. huhtikuuta. Tänä päivänä 25 vuotta sitten Hubble-avaruusteleskooppi laukaistiin avaruuteen ja 45 vuotta sitten Gambiasta tuli tasavalta pääministeri Dawda Kairaba Jawaran noustessa presidentiksi. Vuoden 2015 kyseinen päivä tullaan muistamaan boheemin Yläkaupungin Yön ohjelman julkaisupäivänä. Kyllä, se on täällä.

Toukokuun 16. päivä Yläkaupungin Yö valtaa Jyväskylän jalansijoinaan yli viisikymmentä (50) tapahtumapaikkaa. Jälleen luvassa on noin vuorokausi musiikkia, teatteria, elokuvaa, tanssia, urheilua ynnä muuta taidetta ja yleistä elämää. Unohtamatta tietenkään lapsille ja perheille suunnattua ohjelmakokonaisuutta.

Koko ohjelmiston löydät täältä Yläkaupungin Yön verkkosivuilta sekä aiemmin tällä viikolla julkaistusta festivaalilehdestä. Lehtiä löytyy tällä hetkellä useimmilta tapahtumapaikoilta ja ensi viikon aikana jopa Gdanskista ja Viitasaarelta asti.

(Yön toimitus kannustaa sinua jakamaan tietoa ohjelmistosta eteenpäin, jotta jokainen festivaalikävijä saa yhtäläisen mahdollisuuden olla hukassa).

OHJELMISTOON PÄÄSET VAIKKAPA TÄSTÄ!

 

Lehden taas voit lukea myös digi-diginä tästä: