Soittolistoja ja vappuskismoja

Teksti: Pohjoisen Keski-Suomen kultapoika Ville
soittolista

Soundcloudin soittolista koostuu melkein viidestä tunnista Yön esiintyjien musiikkia. Sillä jos millä siivittää vappuillan kokonaisvaltaiseen nousuun.

Kun nyt artistit on valittu ja julkaistu, tarjoaa Yläkaupungin Yö juuri sinulle uskomattoman mahdollisuuden (vain rajoitetun ajan) tutustua kyseisten taiteilijoiden tuotoksiin itsekyhättyjen soittolistojen avulla.

Toimiston arvovaltainen ja kaiken maailman koulut käynyt henkilöstö kokosi kasaan soittolistat Youtubeen ja Soundcloudiin, ei hele! Tietenkään kaikkia artisteja ei kyseisistä palveluista löydy, mutta parhaamme teimme teitä varten.

Vappuaaton siis voisi viettää huonomminkin kuin istumalla toimistossa ja kasailemalla soittolistoja. Saattoi siinä oikean työn ohessa kasautuakin toimiston oma soittolista vapaampaan (vappu)käyttöön. Illallinen on katettu, iske vappuihminen kiinni!

P.S. Toimistoihmisten vappusoittolistaan saa jokainen lisätä musiikkia, hoida homma.
P.S.S. Mitään vappuskismoja ei ole, vaan kyseessä on epävarma clickbait.

Yläkaupungin Yön soittolista Soundcloudissa
Yläkaupungin Yön soittolista Youtubessa
Vappulista by Yön toimistoihmiset