la 16.5. klo 10:00
Steinerkoulu teltassa (kello 10-15)

Steinerkoulu teltassa (kello 10-15)

Maalaamista, muovailua, muotopiirrustusta! Mäki-Matin perhepuistoon nousee Yläkaupungin yössä pop-up steinerkoulu, jossa voi 30 min ‘oppitunneilla’ maalata, muovailla, askarrella ja osallistua. Telttakoulun pihalla voi tehdä jättiläissaippuakuplia tai käydä etsimässä kuvasuunnistuksen rasteja. Toukotorilta voi löytää taimien lisäksi parhaat lastenkirjat ikinä lastenkirjakirppikseltä.

Mitä steinerkoulussa tehdään? Entä päiväkodissa? Nyt kuka tahansa, iästä riippumatta voi tulla itse kokeilemaan millaisia asioita steinerpedagogiikan parissa tehdään. Oppitunnit alkavat aina tasalta ja puolelta. Tuokioissa maalataan, tehdään muotopiirrustusta ja käsivaraista geometriaa, muovaillaan ja askarrellaan. Ennakkoilmoittautuminen oppitunneille klo 10 alkaen telttakoulun infopisteessä, luokissa on paikkoja rajoitetusti. Vapaa pääsy!

Oppituntien tarkat aiheet ovat näkyvillä koulun nettisivuilla sekä Yläkaupungin yön sivuilla. Pop-up steinerkoulu on avoinna Yläkaupungin yössä 16.5.2015 klo 10-15.

Telttakoulun kyljessä on koko päivän kaikenlaista non-stop kivaa: kasvomaalausta, jättisaippuakuplia, kuvasuunnistusta sekä steinerkoulun perinteinen Toukotori, jossa oppilaat myyvät taimia ja muita puutarhajuttuja, lastenkirjakirpputori sekä steinerkoulutarvike tarvike puoti, josta voit ostaa värejä ja vihkoja yms. – joilla voi jatkaa harjoittelua kotona.

Pop-up steinerkoulussa myös nukketeatteriesitys Prinsessa Ruusunen (esittää: Steinerpäiväkoti Pikku-Otavan varhaiskasvattajat).

Jyväskylän steinerkoulu on toiminut kaupungissa yli 30 vuotta – koulussa on nyt 230 oppilasta esiopetuksesta lukion loppuun asti.

 

IN ENGLISH: 

Pop-up tent of Waldorf (Steiner) education school.

Come to mini-lectures that are approx. 30 min in lenght. Yo can paint, shape plasticine, do arts and crafts and participate in general. In the yard of tent school you can go orineteering by pictures and make enormous soap bubbles.

Come and familiarize yourself with steiner school.

 

Aikataulut ovat tulossa nettisivuille
Timetables are on their way to the web site
http://www.jklsteinerkoulu.fi/

muotopiirrustus_kombo_jklsteinerkoulu_2015