la 16.5. klo 20:30
Palokan viihdelaulajat sekä Ilonat-kuoro

Palokan viihdelaulajat sekä Ilonat-kuoro

Kuva: Seppo Haimakainen

 

PALOKAN VIIHDELAULAJAT.

Palokan Viihdelaulajat on perustettu syksyllä 1999. Kuorolla on monipuolinen ohjelmisto viihteellistä musiikkia sekä myös hengellisiä kappaleita. Kuorossa on noin 30 laulajaa, joista enemmistö on naisääniä.

Kuoro on julkaissut kaksi levyä. Tiet ilmestyi helmikuussa 2011 ja uusin julkaisu, Sinunvaraasi, joulun alla 2012. Uusin levy sisältää hengellistä ohjelmistoa. Kuoromme esiintyy myös yhdessä Kihveliorkesteri Mustin sekä Salonkiorkesterin kanssa. Kaikki kokoonpanot toimimme Jyväskylän Kansalaisopiston yhteydessä.

ILONAT:

Ilonat on Sotainvalidien Sairaskodin ja Telkänpesän palvelutalon työntekijöistä koostuva kuoro. Se on toiminut yli 10 vuotta ilahduttaen ihmisiä eri tilaisuuksissa. Monipuolinen ohjelmisto koostu kansanlauluista, iskelmistä ja elokuvamusiikista eri vuosikymmeniltä. Kuoroa johtaa Sari Loukola -Eirtola

 

IN ENGLISH:

Palokan Viihdelaulajat was founded in the autumn of 1999. The choir has a large repertoire of entertaining music, as well as spiritual songs. The choir has about 30 singers, the majority of whom are female voices. Ilonat choir is women choir founded by workers of War Invalid Nursery & Nursery Home Telkänpesä.

 

palokanviihdelaulajat.omasivu.fi