la 16.5. klo 19:30
MAI

MAI

MAI – entinen instrumentaaliprogebändi, nykyinen bändi. He soittavat taajuuksia 80Hz ja 19kHz väliltä. Suosikkinsa on 1500Hz, kun se on siinä välissä. Siinä soi kivasti rummut, bassot, synat ja nykyään myös laulut. Ennen ei soineet, kun eivät osanneet laulaa, mutta sitten opettelivat. Heidän laulajansa auttoi, kun se on hyvä siinä. Heidän biisit kertovat itseä suuremmista asioista ja ne myös kuulostaa siltä. He pyrkivät siihen, että asiat tulee yhteen. Cum together!

MAI – kukaan ei tiedä miksi se kirjoitetaan CAPSilla, mutta varmaan siksi, että se pitää huutaa. AAAAAAAAAA! Ennen me oltiin nuoria ja lupaavia. Nyt me ollaan nuorehkoja ja lupia kyselemättömiä nais- ja miehiä! Olemme näky, näkemys – emme näyttely. Näyttelyt on tauluja ja koiria varten. Nähtäillään!

 

IN ENGLISH:

MAI used to be instrumental progressive rock band, now they are just a band. They play frequencies from 80Hz to 19kHz but their favorite is 1500Hz, because it’s somewhere in between. Before they didn’t know how to sing but now they do, because they hired a singer. He is is good at singing and have taught the others too.

https://www.facebook.com/pages/Mai/168672693144734?fref=ts